Vind een winkel
Onze dealers bij u in de buurt
of

BETTINGS MUEHLE

Bahnhofstraße 88
48683 AHAUS

Openingsuren

Bekijk alles
Maandag
08:00 - 20:00
 
Dinsdag
08:00 - 20:00
 
Woensdag
08:00 - 20:00
 
Donderdag
08:00 - 20:00
 
Vrijdag
08:00 - 20:00
 
Zaterdag
08:00 - 18:00
 
Zondag
Gesloten
 
Insluiten Uw winkel is
open
gesloten

Info

BETTINGS MUEHLE , handelaar van Lafuma Mobilier biedt u het beste tuinmeubilair in AHAUS.
BETTINGS MUEHLE biedt u een selectie van producten in AHAUS voor uw momenten van ontspanning tijdens uw vakantie of gewoon bij u thuis aan het zwembad, op het terras, op uw balkon...
Lafuma Mobilier is het symbool van "made in France" met producten van uitstekende kwaliteit die aan uw behoeften voldoen: campingstoelen, tuintafels, ligbedden, ligstoelen in AHAUS...

Kaart & route

Producten

CAMPING

Al meer dan 60 jaar trekt Lafuma er samen met u op uit! Het merk profiteert dus van een gedegen ervaring en erkende expertise. Vrijetijdsbestedingen in de openlucht, dat is precies het domein van Lafuma en beheerst dus alle foefjes om het kamperen zo aangenaam mogelijk te maken.

ACCESSOIRES

De serie accessoires heeft werkelijk niets van doen met….accessoires! Ze zijn niet alleen ontworpen om het gebruik van verschillende producten eenvoudiger te maken, makkelijk te vervoeren zijn, goed worden beschermd of simpelweg om een persoonlijk tintje naar smaak toe te voegen.

RELAXEN

Betreed een wereld waarin u alles kunt loslaten en totale rust ervaart. Lafuma staat al 60 jaar garant voor een solide en bewezen expertise. Het vlaggenschip van Lafuma, de verstelbare relaxstoel, verleidt al meer dan een halve eeuw de liefhebbers van het zalige nietsdoen.