Voer een stad of postcode in om een winkel te zoeken
of

Handelaar LAFUMA MOBILIER ナチュラルアンセム

Momenteel gesloten
Adres
浦安市舞浜1-4
イクスピアリ2f
279-8529 千葉県
Telefoonnummer
047-305-5673
Zoek adresgegevens van winkelvan ナチュラルアンセム
Toegang tot kaart

Openingstijden

Openingstijden
Openingstijden vandaag Maandag
11:00 - 21:00
Openingstijden vandaag Dinsdag
11:00 - 21:00
Openingstijden vandaag Woensdag
11:00 - 21:00
Openingstijden vandaag Donderdag
11:00 - 21:00
Openingstijden vandaag Vrijdag
11:00 - 21:00
Openingstijden vandaag Zaterdag
10:00 - 21:00
Openingstijden vandaag Zondag
10:00 - 21:00

Deze winkel biedt u

ナチュラルアンセム - BALKON

BALKON

Wilt u ook af en toe alles vergeten en zalig niets doen? Lafuma bedenkt duizend en één mogelijkheden voor totale ontspanning. De dertigtal producten in het assortiment 'terras en zwembad' vervullen vele functies met als pluspunten: comfort, gebruiksgemak en stevigheid...
ナチュラルアンセム - CAMPING

CAMPING

Al meer dan 60 jaar trekt Lafuma er samen met u op uit! Het merk profiteert dus van een gedegen ervaring en erkende expertise. Vrijetijdsbestedingen in de openlucht, dat is precies het domein van Lafuma en beheerst dus alle foefjes om het kamperen zo aangenaam mogelijk te maken.

Ontdek ons assortiment

PATIO

De PATIO collectie is een perfect voorbeeld van stijl, techniek en het comfort van het merk LAFUMA MOBILIER. De nieuwe stofferingen en het BeComfort®-kussen zijn een ware revolutie voor momenten van ontspanning. Comfortabele stoelen, waarbij duurzaamheid nog steeds een troef is zijn voor uw familie en vrienden een fantastische beleving.

Terrasse

Met de TERRASSE-collectie wordt uw tuin de meest belangrijke ruimte van het huis. Door de limited editions en de vrolijke kleuren van het tuinmeubilair van Lafuma tovert u buitenruimtes om tot een mooi nieuw geheel. Met de handige en praktische tuinstoelen, loungestoelen en ligbedden bent u verzekerd van heerlijke ontspannende momenten aan de rand van het zwembad, op het balkon of op de veranda.

Nature

De NATURE-collectie staat voor de essentie van LAFUMA tuinmeubilair. De collectie zet in het licht waarom Lafuma is ontstaan en biedt ieder jaar weer mobiele, lichte en compacte producten aan voor momenten van ontspanning in de tuin en op reis. De essentiële kleuren van de Batyline®- en Texplast®-doeken zijn bewerkt om de onvermoeibare fans van de legendarische producten van het merk steeds meer plezier te verschaffen.

Accessoires

De serie accessoires heeft werkelijk niets van doen met….accessoires! Ze zijn niet alleen ontworpen om het gebruik van verschillende producten eenvoudiger te maken, makkelijk te vervoeren zijn, goed worden beschermd of simpelweg om een persoonlijk tintje naar smaak toe te voegen.