Voer een stad of postcode in om een winkel te zoeken
of

Handelaar LAFUMA MOBILIER KOEMPF BAUMARKT GMBH

Gesloten om 20:00
Adres
Leibnizstr. 2
75365 Calw
Telefoonnummer
70519393
Zoek adresgegevens van winkelvan KOEMPF BAUMARKT GMBH
Toegang tot kaart

Openingstijden

Openingstijden
Openingstijden vandaag Maandag
08:00 - 20:00
Openingstijden vandaag Dinsdag
08:00 - 20:00
Openingstijden vandaag Woensdag
08:00 - 20:00
Openingstijden vandaag Donderdag
08:00 - 20:00
Openingstijden vandaag Vrijdag
08:00 - 20:00
Openingstijden vandaag Zaterdag
08:00 - 18:00
Openingstijden vandaag Zondag
Gesloten
KOEMPF BAUMARKT GMBH , revendeurs LAFUMA MOBILER à CALW propose le meilleur du mobilier de jardin.
KOEMPF BAUMARKT GMBH vous invite à venir découvrir leur sélection de produits, pour vos moments de relaxation, en vacances, chez vous au bord de la psicine, sur votre terrasse ou votre balcon...
LAFUMA MOBILIER, un symbole de la qualité "made in France" avec des produits d'exception adaptés à vos besoins: chaises de camping, tables de jardin, transats, lit de soleil à découvrir chez KOEMPF BAUMARKT GMBH à CALW ...

Deze winkel biedt u

KOEMPF BAUMARKT GMBH - RELAXATION

RELAXATION

Bienvenue dans le monde de la paix et du calme. Lafuma Mobilier s'appuie sur son expérience solide et emblématique, qui a fait sa renommée depuis plus de 60 ans pour vous proposer son produit phare, le fauteuil relax multipositions, plébiscité depuis plus d'un demi-siècle par les personnes désireuses de se détendre.

Ontdek ons assortiment

PATIO

De PATIO collectie is een perfect voorbeeld van stijl, techniek en het comfort van het merk LAFUMA MOBILIER. De nieuwe stofferingen en het BeComfort®-kussen zijn een ware revolutie voor momenten van ontspanning. Comfortabele stoelen, waarbij duurzaamheid nog steeds een troef is zijn voor uw familie en vrienden een fantastische beleving.

Terrasse

Met de TERRASSE-collectie wordt uw tuin de meest belangrijke ruimte van het huis. Door de limited editions en de vrolijke kleuren van het tuinmeubilair van Lafuma tovert u buitenruimtes om tot een mooi nieuw geheel. Met de handige en praktische tuinstoelen, loungestoelen en ligbedden bent u verzekerd van heerlijke ontspannende momenten aan de rand van het zwembad, op het balkon of op de veranda.

Nature

De NATURE-collectie staat voor de essentie van LAFUMA tuinmeubilair. De collectie zet in het licht waarom Lafuma is ontstaan en biedt ieder jaar weer mobiele, lichte en compacte producten aan voor momenten van ontspanning in de tuin en op reis. De essentiële kleuren van de Batyline®- en Texplast®-doeken zijn bewerkt om de onvermoeibare fans van de legendarische producten van het merk steeds meer plezier te verschaffen.

Accessoires

De serie accessoires heeft werkelijk niets van doen met….accessoires! Ze zijn niet alleen ontworpen om het gebruik van verschillende producten eenvoudiger te maken, makkelijk te vervoeren zijn, goed worden beschermd of simpelweg om een persoonlijk tintje naar smaak toe te voegen.