Voer een stad of postcode in om een winkel te zoeken
of

Handelaar LAFUMA MOBILIER DEMA

Momenteel gesloten
Adres
Rue des allies 145
6953 Forrieres
Telefoonnummer
0032 84 211007
Zoek adresgegevens van winkelvan DEMA
Toegang tot kaart

Openingstijden

Openingstijden
Openingstijden vandaag Maandag
09:00 - 18:00
Openingstijden vandaag Dinsdag
09:00 - 18:00
Openingstijden vandaag Woensdag
09:00 - 18:00
Openingstijden vandaag Donderdag
09:00 - 18:00
Openingstijden vandaag Vrijdag
09:00 - 18:00
Openingstijden vandaag Zaterdag
09:00 - 18:00
Openingstijden vandaag Zondag
Gesloten

Ontdek ons assortiment

PATIO

De PATIO collectie is een perfect voorbeeld van stijl, techniek en het comfort van het merk LAFUMA MOBILIER. De nieuwe stofferingen en het BeComfort®-kussen zijn een ware revolutie voor momenten van ontspanning. Comfortabele stoelen, waarbij duurzaamheid nog steeds een troef is zijn voor uw familie en vrienden een fantastische beleving.

Terrasse

Met de TERRASSE-collectie wordt uw tuin de meest belangrijke ruimte van het huis. Door de limited editions en de vrolijke kleuren van het tuinmeubilair van Lafuma tovert u buitenruimtes om tot een mooi nieuw geheel. Met de handige en praktische tuinstoelen, loungestoelen en ligbedden bent u verzekerd van heerlijke ontspannende momenten aan de rand van het zwembad, op het balkon of op de veranda.

Nature

De NATURE-collectie staat voor de essentie van LAFUMA tuinmeubilair. De collectie zet in het licht waarom Lafuma is ontstaan en biedt ieder jaar weer mobiele, lichte en compacte producten aan voor momenten van ontspanning in de tuin en op reis. De essentiële kleuren van de Batyline®- en Texplast®-doeken zijn bewerkt om de onvermoeibare fans van de legendarische producten van het merk steeds meer plezier te verschaffen.

Accessoires

De serie accessoires heeft werkelijk niets van doen met….accessoires! Ze zijn niet alleen ontworpen om het gebruik van verschillende producten eenvoudiger te maken, makkelijk te vervoeren zijn, goed worden beschermd of simpelweg om een persoonlijk tintje naar smaak toe te voegen.